Általános tudnivalók

Tudok fizetni bankkártyával?

Szalonunkban kizárólag készpénzzel való fizetésre van lehetőség. Ha mégsem lenne nálad, akkor a szalon közelében számos bank és automata található.

Mi kell a szerződéskötéshez?

Kérjük, hogy legyen nálad a saját személyi igazolványod, lakcímkártyád, és ha van, akkor a nappali tagozatos diákigazolványod, valamint a foglaló összege. A szerződést csak a bérlő aláírása tudja hitelesíteni.

Mi a különbség az esküvői- és a keringőruha között?

Nálunk semmi minőségbeli különbség nincs. Menyasszonyi ruhákkal foglalkozunk, tudjuk, hogy a szalagavatósoknak ez lesz az első igazi bálja, és ők is a legszebbek szeretnének lenni. Így, ha van lehetőségünk rá, márpedig van, akkor miért ne biztosíthatnánk ezt nekik is?

Miben tudom szállítani a ruhámat?

A tőlünk kapott, cipzáros ruhazsákban.

Hogyan tároljam otthon a ruhát?

Zsákból kivéve, fellógatva, de az abroncsot mindenképpen a földön, például az ágy alá betéve tárold, semmiképpen sem lógatva, hiszen deformálódhat.

Mi történik, ha későn hozom vissza a ruhám?

Kérünk titeket, hogy időben juttassátok vissza a ruhát, hiszen a következő bérlőnek is ugyanolyan állapotban szeretnénk kiadni, ahogyan te is kaptad, ehhez viszont időre van szükségünk. Ha késel, a napidíj minden esetben 5.000 Ft.

Hogyan szállíthatom?

Bármilyen közlekedési eszközön tudod szállítani a ruhát, abban a zsákban, amit mi adunk hozzá.

Ki viheti vissza a ruhámat?

Bárki visszaviheti a tőlünk bérelt termékeket, de legfőképp az, akiben megbízol, hogy oda is ér vele. :-)

Meddig vagytok nyitva?

Hétfőtől péntekig, 10-től 18 óráig, szombaton pedig 10-től 14 óráig várunk Benneteket.

Hol talállak meg benneteket?

A címünk: 1067 Budapest, Teréz körút 41. fsz. 6. szám alatt, bent az udvarban. A Nyugati és az Oktogon között található szalonunk, mindegy melyik megállónál szálltok le a 4-es, 6-os villamosról, mert pont félúton van. Metróval a Nyugati esik legközelebb hozzánk.

Miért van különbség a menyasszonyok és a szalagavatósok bérleti díjai között?

Pontosan tudjuk, hogy a diákok és szüleik milyen költségvetéssel rendelkeznek. Ezért is alakítottuk ki nekik ezt a kedvezményrendszert, hogy ők is igazán szépek lehessenek. 

Mi történik, ha megsérül a ruha?

Bízunk benne, hogy ez nem fog bekövetkezni, hiszen ezekre a csodás ruhákra még a férfiak is nagyon vigyáznának. :) Ha mégis megtörtént a baj, akkor utólagos kárpótlási díjat kell fizetni. Az aktuális kárpótlási jegyzékünket itt találod: 

https://www.boglarkaszalon.hu/Dokumentumaink/letoltes/karjegyzek.pdf

Tudok szerződni, ha még nem múltam el 18 éves?

Igen, tudsz. 14 év felett már te is szerződhetsz velünk. Amennyiben még nem múltál el 14 éves, a gondviselőddel tudunk szerződést kötni.

A 14. életévét betöltött, de a 18. életévét be nem töltött személy szerződéskötésére a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban: ”Ptk.”) 2:12. § (2) bekezdés b.) pontja az irányadó (”A korlátozottan cselekvőképes kiskorú a törvényes képviselőjének közreműködése nélkül (…) megkötheti a mindennapi élet szokásos szükségleteinek fedezése körébe tartozó kisebb jelentőségű szerződéseket”). A fentiek tekintetében a Felek rögzítik, hogy a Szerződés a mindennapi élet szokásos szükségleteinek fedezése körébe tartozó kisebb jelentőségű szerződésnek tekintendő, melyet a 14. életévét betöltött, de a 18. életévét be nem töltött Bérlő a törvényes képviselőjének közreműködése nélkül is megköthet. A 14. életévét be nem töltött Bérlő kizárólag a törvényes képviselője által képviselten köthet Szerződést.

Mi történik, ha elhagyok egy kiegészítőt?

Akkor nagyon szomorúak lennénk. :( Sajnos, ilyen esetben utólagos hiánypótlási díjat kell fizetni. Ha mégis rátalálnál az elhagyott kiegészítőre, kérünk, hogy mihamarabb hozd vissza nekünk a Szalonba, hiszen nekünk a termék számít (lehet, hogy nem tudjuk pótolni), a pótlási díjat blokk ellenében visszafizetjük.